Seminar de autoapărare pentru femei

Liviu Surlaş, deţinătorul primei centuri negre din vestul ţării în jiu-jitsu brazilian, antrenor la clubul local Titans Fight Team, le invită pe doamne sâmbătă, cu începere de la ora 18, la sala din Calea Torontalului nr. 10-12, la un seminar de autoapărare.

Toate locurile au fost ocupate, 80 de femei anunţând că vor să deprindă tehnicile predate de Surlaş. Mai mult, există şi o listă de aşteptare cu zece nume.

Evenimentul va dura trei ore şi, cel mai probabil, va avea continuitate.

„În cadrul workshop-ului vom prezenta tehnici simple de autoapărare pentru rezolvarea unor situaţii neplăcute. Vom aborda totodată subiecte foarte importante cum ar fi comunicarea, atitudinea, managementul stresului pe timpul conflictului, managementul distanţei, unul din cele mai importante aspecte de care trebuie să ţină lumea cont. În acest workshop vreau să lucrăm trei dintre cel mai des întâlnite situaţii în infracţiunile contra femeilor, şi anume violenţa fizică, tâlhăria şi violul”, ne-a declarat antrenorul de la Titans Fight Team.

Clubul său a fost înfiinţat în anul 2013, iar în cadrul acestuia se practică jiu-jitsu brazilian. Ideea sa a fost preluată deja de alţi antrenori din ţară, care organizează seminarii asemănătoare.

„Jiu-jitsu brazilian este sportul cu cea mai mare ascensiune în lume la ora actuală. El demonstrează clar că forţa şi viteza nu înseamnă totul într-o luptă. Vrem să facem un curs de autoapărare mult mai elaborat, cu 10-12 şedinţe, şi să arătăm că nu trebuie să fii campion mondial pentru a te apăra pe stradă. Avem şi un program pentru copii, Kids Evolution Sistem”, ne-a mai spus Liviu Surlaş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns