Șefii PNL Timiș, atac la propriii parlamentari

Listele PNL Timiș pentru parlament vor suferi modificări importante față de actuala configurație a aleșilor liberali.

Un prim semnal a fost tras de copreședintele timișean Dan Popa, care a declarat că nu este foarte mulțumit de activitatea deputaților și senatorilor PNL Timiș: ”Vorbim despre toți, la grămadă. Ce au adus ei dinspre București înspre Timișoara?”.

Chiar dacă nu a făcut nominalizări, e greu de crezut că Dan Popa s-a referit și la Vasile Blaga, senator de… Timiș! Oricum, e un prim semnal al lui Popa care arată că liberalii vor veni cu alți oameni pe liste.

Nici Nicolae Robu, celălalt copreședinte PNL Timiș, nu s-a arătat prea entuziasmat de activitatea parlamentarilor proprii. Întrebat de ce nu se mai aude nimic în spațiul public de deputatul Horia Cristian, Robu i-a luat apărarea doar cu jumătate de gură: ”Așa este, într-adevăr, domnul Horia Cristian s-a implicat mai puțin în munca de partid, dar a fost activ la București”.

Acum, după ce parlamentarilor actuali li s-a arătat pisica, este de așteptat să fie vehiculate numele celor care vor candida la alegerile din toamna anului viitor, unde lupta va fi și mai crâncenă, având în vedere numărul redus de locuri eligibile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns