Șefia unui serviciu din Primăria Timișoara, o castană fierbinte

Cresc taxe și impozite locale, la Timişoara – proiect de hotărâre

După scoaterea în decor, în primăvară, a tinerei fără experiență dar plină de pile, Patricia Chelbu-Goje, la șefia Serviciului Public Creșe a ajuns, pentru puțin timp, o directoare de creșă, Gabriela Crăciun, care a demisionat după puțin timp. I-a urmat, tot ca interimară, o colegă a acesteia, Simona Munteanu, care din luna iulie a coordonat serviciul respectiv. După ce am aflat, pe surse, că și-a depus și dumneaei demisia, am sunat-o, ieri, pe doamna Munteanu, care ne-a confirmat informația. Simona Munteanu ne-a declarat că a demisionat din motive personale și că va rămâne în funcție până când primăria va reuși să îi găsească înlocuitor, după care se va reîntoarce ca directoare la creșele de pe străzile Stegarilor și Drăgășani.

CITEȘTE ȘI: Muzeul Revoluției se va face fără consultarea organizațiilor locale

În ritmul acesta, postul de șef al acestui serviciu va fi ocupat, pe rând, de fiecare directoare de creșă, în condițiile în care primarul Nicolae Robu se încăpățânează să nu dispună organizarea unui concurs. Așteptăm cu nerăbdare numirea ca interimar la șefia Serviciului Public Creșe a doamnei Nineta Tenczler, directoarea creșei Făt Frumos, cea admisă la concursul de angajare fără să îndeplinească condițiile cerute de lege și de propriul regulament al organizatorului concursului, Primăria Timișoara. Așa s-ar închide cercul angajărilor ilegale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Șefia unui serviciu din Primăria Timișoara, o castană fierbinte

  1. Domnu’ ziarist, da’ de ce vă tot luați de minunea asta de fată? Că n-a dat în cap la nimeni, numai ia și ea niște bani ilegal, mare lucru.

  2. Țărănoiul asta de Robu e cea mai mare frana ptr Timișoara. E un comunist care a promovat le pile și colaborator al serviciilor. La fel conduce și primăria. Prosti că noaptea cei ce ai mai dau votul, după ce a praduit bugetul cu găștile sale liberale cu fiecare ocazie

Lasă un răspuns