Șef nou la o unitate de poliție locală din vestul țării

Șef nou la o unitate de de poliție locală din vestul țării, care are în subordinea sa 30 de oameni. Se întâmplă la Caransebeș, unde primarul Felix Borcean a avut o întâlnire cu noul şef al Poliţiei locale, Manole Dumbravă, şi cu majoritatea lucrătorilor din acest serviciu al primăriei, în cadrul căreia acestora le-au fost prezentate noile condiţii în care vor lucra.

„Este vorba despre corectitudine, loialitate, munca urmând să fie împărţită în mod egal, nu vor mai exista alţi şefi decât Manole Dumbravă, toţi lucrătorii Poliţiei Locale urmează să îmbrace uniformă şi toţi, prin rotaţie, fără nicio excepţie, vor executa serviciile care le revin. Deocamdată vreau să-i las timp noului şef să-şi facă fişele posturilor, să preia inventarul, după care are libertate totală, să acţioneze cum crede că este mai bine pentru buna funcţionare a serviciului”, a spus Felix Borcean.

Serviciul Poliţia Locală Caransebeş are în prezent 30 de lucrători, iar Manole Dumbravă este noul şef după ce interimatul a fost asigurat de Mihai Vasilescu, scrie argument-cs.ro.

Foto: argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șef nou la o unitate de poliție locală din vestul țării

  1. Cred ca face cariera în această activitate , are toate atributele, începînd de la atitudine si terminînd cu calitățile fizice si intelectuale .

Lasă un răspuns