Șef nou în Primăria Lugoj

lugoj city

Anca Micșa Oprea a fst desemnată city manager al muncipiului Lugoj. Anunșul a fost făcut de partidul din care face parte, PLUS. Iată comunicatul de presă:

CITEȘTE ȘI: Valul doi al pandemiei din Europa, provocat de o nouă tulpină Covid-19, mult mai agresivă. Cine a răspândit-o

”Ne bucură faptul că la Lugoj, PNL a făcut, imediat după alegeri, un prim pas înainte și a propus în rolul de city manager pe colega noastră, membru PLUS, Anca Micșa Oprea. Suntem convinși că Alianța USR PLUS și PNL vor face o echipă excelentă la Lugoj și vor reuși în cel mai scurt timp posibil să repună orașul pe harta celor mai eficiente orașe din țară.  Anca Micșa Oprea are 42 de ani, este economist, specializat în Marketing Strategic, cu experiență de peste 15 ani în coordonare de echipe și proiecte, comunicare și negocieri, relații comerciale la nivel internațional și gestionare bugetară.  În urmă cu doi ani, a decis să se alăture echipei PLUS Lugoj și PLUS Timiș fiind unul dintre membri extrem de activi în fiecare echipă de lucru în care a putut să își aducă aportul, unul dintre cele mai importante proiecte demarate și coordonate de colega noastră fiind cel de redactare a programului de guvernare județeană PLUS.  După mai bine de un deceniu, petrecut în București în companii multinaționale de top, ea s-a întors în orașul natal cu dorința de a se implica în dezvoltarea Lugojului.  Anca este căsătorită și are un băiat de 2 ani  și jumătate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns