Șef nou în PNL Lugoj

Șef nou în PNL Lugoj

Șef nou în PNL Lugoj

Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis azi, cu unanimitate de voturi, numirea lui Vasile Bejera, primar al comunei Știuca, în calitate de președinte interimar al Organizației PNL Lugoj.

”Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de un an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale.

CITEȘTE ȘI: Pedeapsă în Primăria Timișoara. ”Nu este un borcan cu miere, ci un cartof fierbinte. Nu voi ceda șantajului politic”

Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia.

Mandatul noului președinte interimar va fi acela de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ.

Decizia de azi a Biroului Politic Județean al PNL Timiș vine ca o măsură constructivă menită să încurajeze dialogul și identificarea celor mai bune modalități prin care obiectivul PNL Timiș este respectat, și anume: politica în interesul cetățenilor.

În acest sens, organizația județeană a Partidului Național Liberal își exprimă deschiderea și disponibilitatea pentru toți cei care cred că pot aduce plus-valoare prin contribuția lor, la consolidarea echipei liberale din Lugoj”, transmite PNL Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șef nou în PNL Lugoj

  1. Felicitari Vasile Bejera,speram inscurt timp sa te vedem in postura de primar al Lugojului.Lugojenii merita mai mult decât tinichelele care au fost la conducerea orasului până acum.Succes.

Lasă un răspuns