Sediul unei primării timișene va fi mutat

primaria traian vuia mai 2018

De ani buni, la Traian Vuia, singura comună din Timiș care poartă numele unei localități care nu este și reședința unității administrative, s-a tot discutat de mutarea primăriei.

La finalul de mandat al primarului anterior, chiar a fost pregătită o clădire, reabilitată și compartimentată pentru a o găzdui.

CITEȘTE ȘI: Jaf la o benzinărie din Timiș. În doar câteva ore, hoții și-au cumpărat o mașină cu o parte din banii furați

Pentru ca inițiativa să depășească faza de dorință și să devină realitate ar mai fi trebuit o hotărâre de guvern care să schimbe reședința comunei de lângă Lugoj, de la Sudriaș, la Traian Vuia.

Actul promis și așteptat nu a mai venit însă.

Actualul edil-șef, Vasile Bujor Petruescu, împărtășește o cu totul altă părere în legătură acest subiect, respectiv că primăria trebuie să rămână unde este, la Sudriaș, desemnată reședință a comunei Traian Vuia de legislația de organizare administrativă a teritoriului.

Cu toate acestea, ideea mutării sediului nu a fost abandonată, ea animând ca un fir roșu primăria, care a devenit neîncăpătoare pentru angajați și activitățile lor.

Există o mare deosebire, respectiv că va fi reabilitată o nouă clădire în acest scop și că mutarea se va face nu tocmai departe, ci chiar… peste drum!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *