Secție de spital, modernizată cu finanțare de la CJT

sectie urologie

La Secția de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara au început lucrările de modernizare.

Clinica este cea mai mare cu acest profil din vestul țării și primește anual peste 3.000 de pacienți.

La începutul anului în curs, Consiliul Județean Timiș a alocat către Spitalul Județean suma de 23 de milioane de lei pentru investiții, iar lucrările de la Secția de Urologie fac parte din programul general de modernizare a acestei unități sanitare.

„Am efectuat o vizită la cel mai mare spital din vestul țării pentru a verifica stadiul lucrărilor și progresele care s-au făcut în cadrul acestui proiect extrem de important pentru cetățeni.

Consiliul Județean Timiș a alocat 5,2 milioane de lei pentru reabilitarea Secției de Urologie, iar contractul de execuție s-a semnat în luna februarie a acestui an.

Chiar dacă timpul scurs de la semnarea contractuluia fost scurt, mă bucur că antreprenorul s-a mobilizat.

La acest moment, constructorul este la stadiul de realizare a instalațiilor electrice, sanitare și termice, după care va trece la execuția finisajelor interioare, la holuri și saloane.

Practic, după 24 de luni, cât este termenul de finalizare a lucrărilor, vom avea condiții la standarde europene”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *