Secţie a Spitalului Militar din Timişoara, la Arad! Unde va funcţiona aceasta

Senatorul Mihai Fifor, ministru al Apărării Naţionale, a anunţat că la Arad va funcţiona, în curând, o secţie a Spitalului Militar din Timişoara.

Acesta a declarat că ministerul pe care îl conduce este pe punctul de a prelua, de la Ministerul Transporturilor, clădirea fostei Policlinici CFR din Arad, în locaţia respectivă urmând a fi realizat un ambulatoriu, ca secţie a Spitalului Militar din Timişoara, de care vor beneficia atât militarii, cât şi civilii din Arad.

„La această dată, MApN se pregăteşte pentru preluarea clădirii fostei Policlinici CFR din municipiul Arad, având aproape finalizat Proiectul de Hotărâre prin care vom prelua de la Ministerul Transporturilor această clădire şi o vom transfera la MApN şi sperăm ca în scurt timp, Aradul să beneficieze de un ambulator al ministerului nostru, dotat cu tehnică de ultimă oră şi având un personal medical de un înalt profesionalism.

Acest ambulator va fi o secţie a Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr Victor Popescu» din Timişoara, care îi va deservi pe arădeni, atât militari cât şi civili”, a declarat ministrul Mihai Fifor, scrie newsar.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns