Secretarul unei primării din Timiș, reținut pentru luare de mită în cazul retrocedării unor terenuri

Secretarul general al unei primării din vestul ţării, reținut după ce a primi mită 40.000 de lei de la un om de afaceri

Un oficial local din județul Timiș a fost reținut sub acuzația de luare de mită și trafic de influență într-un dosar privind retrocedarea unor terenuri, conform unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Gheța Florin, secretar al Primăriei orașului Gătaia din județul Timiș, a fost pus sub acuzare și reținut pentru 24 de ore. În același dosar mai sunt judecate alte două persoane, pentru trafic de influență.

CITEȘTE ȘI: Doi tineri au murit într-un grav accident rutier, după ce o mașină a intrat pe contrasens

În perioada august-octombrie 2019, inculpatul ar fi cerut 20.000 de euro unei persoane „pentru a-și exercita influența pe care pretindea că o are față de funcționari din cadrul Primăriei Gătaia cu atribuții în derularea procedurilor de retrocedare a unor terenuri”.

Gheța Florin ar fi primit inițial suma de 14.000 de euro, urmând ca restul banilor să fie primiți după rezolvarea cererilor de retrocedare.

În perioada iunie-octombrie 2019, ceilalți doi inculpați în dosar ar fi cerut de la aceeași persoană suma de 40.000 de euro.

„La data de 12 octombrie 2019, cei trei inculpați au fost prezentați magistraților din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se menționează în comunicatul DNA.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Secretarul unei primării din Timiș, reținut pentru luare de mită în cazul retrocedării unor terenuri

  1. Asociatia VESTEA BUNA din localitatea Sanandrei, judetul Timis, cred ca in fapt Asociatia se ocupa de activitati imobiliare, am in vedere legatura necurata dintre autoritatile locale si pretinsii pastori ai cultului religios, care au achizitionat fostul camin cultural din localitate si ulterior o parte a fost transformat si in numele lui d-zeu cealalta parte a fost comercializat.
    Rechinii imobiliari pretinsi a fi pastori si in calitate de reprezentanti ai acestei secte, acoperiti de autoritatile locale cred ca nu in mod dezinteresat, au asa-zise case de rugaciuni atat in Timisoara cat si in localitatile din proximitatea municipului.
    Asa ca aveti grija la contactele cu „pastorii” acestui cult religios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *