Se suspendă audiențele și activități cu publicul la Prefectura Timiș

prefectura 2

Instituția Prefectului Județul Timiș suspendă activitatea de audiențe, relații cu publicul, registratura generală și de apostilare a actelor oficiale administrative în perioada 12 martie – 31 martie 2020, urmând ca după această dată să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației.

CITEȘTE ȘI: Încep lucrările la Centura de Sud a Timișoarei

Programul de lucru cu publicul la registratura generală se va desfășura zilnic în intervalul 9.00-12.00, excepțional, doar pentru cazurile în care volumul de documente ce urmează a fi adresat instituției prefectului face dificilă transmiterea acestora prin intermediul poștei.

Cetățenii și instituțiile publice se pot adresa Instituției Prefectului Județul Timiș prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea personal la sediul instituției, respectiv fax (nr. 0256/493132), e-mail ([email protected]) și poștă (Instituția Prefectului – județul Timiș, municipiul Timișoara, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17A), după caz.

Persoanele fizice și juridice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondență cu îndeplinirea condițiilor legale care se găsesc pe site-ul Instituției Prefectului Județul Timiș https://tm.prefectura.mai.gov.ro/apostila/legislatie/.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se suspendă audiențele și activități cu publicul la Prefectura Timiș

Lasă un răspuns