Se schimbă vremea, atrag atenția meteorologii. La ce să ne așteptăm săptămâna viitoare, în Banat

Vremea se răcește! Meteorologii au anunțat prognoza pentru Banat și celelalte regiuni

Încă de vineri au curs avertizările now casting pentru județe din vestul țării. Timișul, Carașul, Aradul sau județul Hunedoara s-au aflat, rând pe rând, sub cod galben de vreme rea care viza averse însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și descărcări electirce. Chiar și pentru locuitorii din zonele vestice unde nu a căzut niciun strop de ploaie, meteorologii vin cu vești bune.

CITEȘTE ȘI: Accident teribil!. Doi motociclişti s-au ciocnit cu un microbuz de marfă

Conform prognozei, mult așteptata răcorire a vremii ar putea începe de săptămâna viitoare. Vremea se răceşte în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, dar și în nordul, nord-vestul şi vestul Moldovei.

Din 4 septembrie, maximele termice vor fi cuprinse între +25 şi +29 °C în Banat; +22…+29 °C în Crişana şi între +25 şi +30 °C în Transilvania. Maximele termice vor scădea uşor şi în regiunile sudice din 4 septembrie. Temperaturile minime, în Banat, vor fi, în medie, de 14 grade Celsius.  Posibilitatea apariției ploilor, în general slabe, dar însoțite de descărcări electrice, va fi mai crescută în intervalul 31 august – 1 septembrie și 4 – 7 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *