Se schimbă un vicepreşedinte al CJT – UPDATE

S-a încheiat analiza internă în care se afla Traian Stancu, membru ALDE.

Lucrurile au ieşit prost pentru actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, care a fost exclus din partid.

Conducerea partidului i-a reproşat atât neimplicarea politică, cât şi faptul că nu şi-a plătit cotizaţia mai bine de şase luni.

Fiindu-i retras sprijinul politic, Traian Stancu nu mai poate rămâne vicepreşedinte al CJT, funcţie în care a fost susţinut de ALDE.

Prin excluderea lui Traian Stancu, ALDE îşi schimbă ambii consilieri judeţeni, săptămâna trecută fiind exclus şi celălalt reprezentant judeţean, Nistor Geană.

UPDATE:

Iată ce a declarat deputatul Marian Cucşa, preşedinte ALDE Timiş: „Decizia vine ca urmare a nerespectării prevederilor statutare, respectiv neplata cotizaţiei timp de mai bine de şase luni, care atrage de la sine pierderea calităţii de membru. În locul lui Traian Stancu, la consiliul judeţean îl vom propune pe Valentin Tudorică, pensionar din Jimbolia, fost poliţist de frontieră, un om care va pune pe primul plan proiectele timişenilor şi interesul cetăţeanului. Am mare încredere în el şi am discutat şi cu partenerii din PSD, care sunt de acord cu această opţiune”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
dRobu 5 februarie 2019
Naspa Titi, NASPA! Lumea zice ca esti bolsevic ... comunist, extremist ... esti de [email protected] MAN!
O fata de pe centura 5 februarie 2019
Vine Tudorica granicerul . Chiar nu mai aveti in partid oameni ? Fost comunist actual liberal . Vai de voi .
maffiotul 4 februarie 2019
titisor este un criminal, un fel de ficior securistul, care în Decembrie 1989 a cerut și primit arma ca sa ciuruiască tinerii care au protestat în Timișoara. Exista DUMNEZEU! Este traseistul șef, a fost la pnl, pdl, pc, png-gigi becali și a născut un puișor, cușca marean (semianalfabet dar cu multa aroganta și tupeu, care a furat bani de la Madam Grapini când răspundea de tinerii-pc)! Ce face varul Varujan, dar varu Chițoiu? Nu îl mai susțin?? Acești semianalfabeți, bețivi, mitomani, vulgari, hoți (stancu, geana, cușca, bordeiașu, caragana) au venit la ALDE, au reușit sa ii îndepărteze pe toți liberalii prin metodele bolșevice (minciuna, ura, violenta), iar acum se devorează intre ei! Seamănă cu răfuiala intre clanurile țigănești sau siciliene!