Se reiau treptat zborurile regulate de pe Aeroportul Timișoara. Măsuri de siguranță pentru pasageri

aeroport 12 febr

Cursele aeriene vor fi reluate în regim normal, treptat, pe Aeroportul Internațional din Timișoara.

Conducerea aeroportului timișorean anunță că pasagerii pot tranzita aeroportul în siguranță, fiind aplicat un plan de măsuri specific împotriva răspândirii COVID-19.

Spațiul din terminalele aeroportului este configurat astfel încât să asigure o procesare fluentă a traficului de pasageri, pentru a păstra distanțarea fizică între oameni.

Pasagerii trebuie să respecte regulile de distanțare încă de la parcarea auto și până la îmbarcare. Astfel, pasagerii trebuie să păstreze distanța minimă de 1,5 metri față de alte persoane, să utilizeze culoare de deplasare din aerogară și să respecte indicațiile marcajelor și pe cele transmise de personal.

În aeroport vor exista puncte de vânzare pentru achiziționarea de către pasageri a măștilor și mănușilor de protecție.

“Pasagerii au obligația: de a utiliza măști pentru protecție, de a accepta screening-ul temperaturii corporale pe fluxul de pasageri efectuat începând cu zona publică și până la îmbarcare, efectuat cu ajutorul unor scannere termice automatizate și cu scanere portabile, de a utiliza dispozitivele cu gel dezinfectant pentru mâini care sunt amplasate în terminalele aeroportului. Suprafețele de pardoseală și de mobilier din terminalele de pasageri, tăvile și echipamentele destinate controlului de securitate ghișeele de check-in, porțile de îmbarcare, cărucioare bagaje, balustrade, mânere ș.a. se dezinfectează de către personalul administrativ al aeroportului, la un interval de 3 ore, în intervalul programului de operare, precum și la sfârșitul programului”, transmit reprezentanții Aeroportului Timișoara.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns