Se redeschide baza Uszoda

Baza Uszoda, din Timișoara, se redeschide în această vară, au anunțat autoritățile locale, după ce fostul centru de natație din Parcul Central a fost curățat de deșeuri.

Baza sportivă din Parcul Central ‘Anton Scudier’ a fost construită în anul 1926 ca bază de agrement şi bazine de înot şi a funcţionat până la Revoluţia din 1989, după care a devenit ruină şi loc de adăpost pentru oamenii străzii.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că în următoarele zile se va lucra la un proiect de reconversie a spaţiului, astfel încât baza să poată fi deschisa încă din această vară. Vor fi demolate gardurile din beton care acum separă Baza ‘Uszoda’ de parc, dar vor fi păstrate zidurile vechi.

CITEȘTE ȘI: Video! ​Predică halucinantă la o mânăstire din Neamț. Starețul le-a spus enoriașilor că oamenii vaccinați „vor fi zombi” și se vor „umple de solzi” / Reacția BOR

“Vom reface terenurile de baschet şi vom transforma cel puţin unul dintre bazine într-un loc de spectacole şi proiecţii de film. Evident, amenajarea de la’ Uszoda’ este o soluţie temporară, până când vom obţine fondurile necesare unei reabilitări complete”, adaugă primarul Dominic Fritz.

Printre altele, locul va fi amenajat ca un cinematograf în aer liber, spune consilierul personal al primarului Timișoarei, Rudolf Graf.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se redeschide baza Uszoda

Lasă un răspuns