Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și în localități din județ

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și în localități din județ

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara și în localități din județ

Marți, 19 martie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Timișoara se va executa o conectare de conducte.

Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Holdelor, Martir Alexandru Choroși, Arhitect Ion Mincu, Aleea Aurel Ciupe, Doctor Lucian Georgevici, Aleea Franz Liebhard, Martir Ioan Mariuțac, Thomas Alva Edison, Constantin Rădulescu Motru, Pomiculturii, Cooperației, Brazilor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, inclusiv la cele două puncte termice din zonă.

Luni, 18 martie, între orele 10-12 se va opri apa în Drăgoiești pentru lucrări de mentenanță la stația de repompare.

Tot pe 18 martie, între orele 8-15 se va întrerupe furnizarea apei în Homojdia, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Oloșag pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.

CITEȘTE ȘI: O româncă din trei este anemică și nu știe

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *