Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara

Fără apă caldă, încălzire și apă rece hidrofor, miercuri 20 decembrie, pentru clienții Colterm de pe două străzi din Calea Șagului

Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara

Colterm anunță că având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducte planificate a se realiza la intersecția Aleii F.C. Ripensia cu str. 1 Decembrie 1918 și Intrarea Pădurarilor, în ziua de marți, 30.05.2023, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la PT 50, 56 și Diana, între orele 8:00 și 16:00.

CITEȘTE ȘI: Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a demisionat

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie, Bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi, FC Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vâlcea, A. Saligny, Constanța, Craiova, Martir C. Lungu, Surorile Martir Caceu, Bradul, Bucegi, Carpați, Cerna, Sf. I.Cel Nou, Pădurarilor, Someș, Stejarul.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *