Se întâmplă în România! A trecut pe roșu, deși lângă el erau două mașini de poliție. Ce au făcut apoi oamenii legii? | VIDEO

Legea nu este respectată nici măcar de cei ce ar trebui să vegheze asupra ei. O înregistrare arată clar cum două mașini aparținând Poliției Locale trec pe roșu, după ce un bucureșten face același lucru cu câteva secunde înainte.

E din ce în ce mai grav când șoferii nu respectă culorile semaforului, nici măcar când în preajmă sunt mașini de poliție. Un bucureștean a filmat într-o intersecție din Capitală cum un șofer trece pe roșu, deși în stânga sa sunt două mașini ale celor de la Poliția Locală. În mod ciudat, la câteva secunde, șoferii cu uniformă ai automobilelor inscripționate procedează la fel.

„Se vede semaforul destul de clar și la fel și ordinea evenimentelor: Passat-ul alb trece pe roșu de față cu două mașini de la Poliția Locală, cărora li se pare o idee bună și îl urmează după câteva secunde. Passat-ul face stânga, mașinile de poliție fac dreapta, deci nu s-au dus după el”, a scris cel care a filmat la descrierea înregistrării pe trafictube.ro.

Acesta a adăugat cu dezamăgire: „Câteodată cred că nimic n-o să se schimbe prea curând în trafic. Știu, e Poliția Locală și nu cea Rutieră, dar totuși…”

Vezi mai jos imaginile!

Sursa: auto-bild.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se întâmplă în România! A trecut pe roșu, deși lângă el erau două mașini de poliție. Ce au făcut apoi oamenii legii? | VIDEO

  1. Sa-i vedeti pe cei de la POLITIA RUTIERA cum trec banda continua cand alimenteaza de la benzinaria MOL de langa pasajul Jiul.

Lasă un răspuns