Se întâmplă într-o comună din Timiş. Un zâmbet printre clădiri neîngrijite

uivar 4

Peste 100.000 de lei sunt investiți în acest sfârșit de an din bugetul local al unei comune timişene, pentru amenajarea centrului civic.

”Vor fi alei pe mijloc de la primărie și până la Biserica Ortodoxă. Aceasta este prima etapă după care se va amenaja și cealaltă parte a drumului ce străbate comuna, adică porțiunea din fața școlii. Vor fi și două fântâni arteziene, una la parc, alta în fața primăriei. Vom achiziționa și mobilier stradal”, a precizat Vasile Seleștean, secretarul Primăriei Uivar.

Din păcate, autoritățile locale sunt conștiente că vremea rece va amâna realizarea în totalitate a proiectului, urmând ca în primăvară să fie însămânțat gazonul și să fie plantați mai mulți pomi ornamentali.

”Din fericire lucrăm cu o firmă din Uivar. Ai noștri muncesc mai bine ca echipele venite de altundeva, pentru că nu vor ca satul să râdă de ei”, a completat Vasile Seleștean.

Amenajarea centrului civic va aduce doar un zâmbet pe fața localității, deoarece majoritatea clădirilor centrale rămân neîngrijite.

”Sunt fostele case ale nemților. Proprietarii actuali, mutați la noi din mai multe regiuni ale țării, nu le întrețin. E adevărat că sunt oameni mai în vârstă. Satul aparținător Răuți arată mai bine decât centrul de comună, ca modernizare și înfrumusețare a gospodăriilor și imobilelor”, a conchis secretarul din Uivar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns