Se închide traficul pe strada Hector, la Timișoara

Se închide traficul pe strada Hector, la Timișoara

Se închide traficul pe strada Hector, la Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara, prin Comisia de Circulație, a aprobat închiderea traficului pe strada Hector, în zona Bastionului Theresia, în serile de 31 decembrie și 1 ianuarie, pentru Festivalul Luminilor.

Închiderea va fi semnalizată pe intrarea de pe bulevardul Revoluției din 1989 și a fost avizată cu următorul program:

● 31.12.2022/01.01.2023, între orele 20:00-03:00

● 01.01.2023/02.01.2023, între orele 21:00-03:00

Vă reamintim că între 29 decembrie și 2 ianuarie timișorenii și turiștii se vor bucura de Festival of Lights, un spectacol extraordinar de lumini, proiecții artistice, artificii și jocuri de lasere. Evenimentul, finanțat de Consiliul Județean, prin Muzeul Național al Banatului, are rolul de a marca intrarea în anul Capitalei Europene a Culturii, fiind parte a Programului dedicat anului 2023.

Punctul culminant va fi în noaptea dintre ani, când va urca pe scenă artistul spaniol DANNY AVILA, unul dintre cei mai cunoscuți dj-i din Europa alături de Prophecy, DJ Dark și Alex Super Beats.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu, atac dur la adresa primarului Timişoarei: „Pinocchio Fritz – din ce în ce mai disperat”

Cu puțin înainte de ora 00:00, timișenii se vor putea bucura de un show senzațional produs de olandezii Directed Shows, aceeași ce au produs cele mai inedite momente de la festivalurile internaționale de renume, precum și la Untold și Neversea. Apoi, în prima zi din an, în 1 ianuarie, timișorenii vor cânta și dansa alături de DIRTY NANO, JOHN TREND și JAY KO.

În cele cinci zile, cei care trec prin zona Unirii – Bastion vor parcurge un traseu spectaculos, pe clădirile emblematice ale orașului putând fi admirate instalații new media, video mapping și light design.

Punerea în scenă artistică a clădirilor și străzilor duc vizitatorii într-o lume misterioasă și magică. „Drumul luminii”, de la Muzeul de Artă până la Bastionul Maria Theresia, va fi construit cu instalații luminoase ale artiștilor naționali și internaționali. Instalațiile și elementele festivalului sunt gândite și puse în scenă de Mindscape Studio și Ygreq Interactive, Kaustik și Bobo Visuals, Elena Aronoaie-Adorian, Silviu Ciora.

Festival of Lights face parte din programul cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și Muzeul Național al Banatului și este implementat de echipa The Entertainment Group.

Foto: timisoreni.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *