Se închide total, pentru 24 de ore, o porţiune din autostrada A1 Timişoara – Sibiu !

Autostrada A1 Timişoara – Sibiu se închide în data de 10.10.2019 pentru 24 de ore,  între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara).

„Continuarea lucrărilor la realizarea Nodului Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10) impune închiderea pentru o zi a circulației rutiere pe Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara). IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A., în calitate de Antreprenor General în cadrul contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda, Lot 1, km 0+000 – km 17+000” informează participanții la trafic că pentru continuarea lucrărilor de realizare a Nodului Sebeș (conexiunea A10 cu A1 și DN 1) sunt programate următoarele activități:

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 prin sensul giratoriu existent al Nodului Rutier Sebeș Nord (Lancrăm);

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN02 – Pasaj pe breteaua 2 (km 0+860) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrăzile A 10 și A1, sens de mers Orăștie-Turda.

În data de 10.10.2019 va începe atât montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN05, cât și montarea deschiderii centrale a tablierului metalic la pasajul PN02, iar circulația rutieră pe autostrada A1 se va închide între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara) și se va devia pe DN 1(E81) și DN 7 (E68).

Traficul rutier pe autostrada A1 va fi închis timp de 24 de ore, respectiv până în data de 11.10.2019, ora 08:00.

Închiderea circulației pe autostrada A1 și devierea traficului rutier pe DN 1 și DN 7 se realizează în baza unui aviz comun CNAIR SA și IGPR – Direcția Rutieră, cu respectarea condițiilor prevăzute în documentul de avizare.

Precizăm că în cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile pentru efectuarea activităților menționate, lucrările vor fi reprogramate. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a informat DRDP Timişoara.

Imagine de arhivă

2 Comments
Alba ca zapada 05/10/2019
Se vede ca unii ziaristi habar nu au de realitatea de zi cu zi! Nici peste 2 ani nu se va circula pe autostrada intre Timisoara si Sibiu bai muzicantilor! Tunelurile de langa Holdea abia sunt date in proiectare. Data viitoare in loc sa scrieti articole pe genunchi mai bine va deplasati la fata locului, asa mai invatati geografie si ajungeti sa va cunoasteti si propria tara
Nici O'Lae 03/10/2019
Incredibil??!!! Autostrada Timisoara - Sibiu???? De cand avem autostrada intre cele doua orase??? Nu cumva e mai lunga: Paris - Viena - Budapesta - Margina?