Se închide integral circulația prin Pasajul Jiul!

pasajul jiul 9

Pentru a nu se mai știe câta oară, un tir a încercat să forțeze trecerea pe sub Pasajul Jiul.

Limitatorul de înălțime, care specifică limpede că autovehiculele mai înalte de patru metri nu au ce căuta pe sub pasaj, a fost scos din șuruburi și s-a prăbușit cu circa 50 de centimetri.

În cursul zilei de azi, un echipaj de la Poliția Locală Timișoara păzea intrarea dinspre Calea Circumvalațiunii, pentru a opri eventualele noi încercări de forțare a trecerii de către alte tiruri. Se pare că limitatorul a mai trecut, acum câteva zile, printr-o grea încercare, dar abia ultima a reușit să-l scoată din țâțâni. Dispozitivul părea ușor curbat și, într-un fel, amenințător pentru participanții la trafic.

Prefectul județului Timiș, Eva-Georgeta Andreaș, a solicitat un control din partea ISU Timiș și a Inspectoratului de Stat în Construcții.

Ulterior, Direcţia Edilitară a Primăriei Municipiului Timişoara a anunţat că, începând din această seară, de la ora 20, se închide integral circulaţia prin Pasajul Jiul pentru executarea lucrărilor de remontare a porţii de gabarit, avariată de un autovehicul de mare tonaj.

Restricţia este valabilă până la finalizarea lucrărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se închide integral circulația prin Pasajul Jiul!

  1. de soferi de genul asta sa se ocupe politia nu d cei cu masini inscrise in suedia .a se afla originea soferilor demolatori.surprize surprize.

Lasă un răspuns