Se fumează în locuri interzise de lege. Au fost date peste 400 de amenzi!

Mai mulți timișoreni reclamă constant faptul că în parcurile pentru copii, în stațiile de transport public, în incinta piețelor agro-alimentare, dar și în alte spații din urbea de pe Bega se fumează, deși legea interzice acest lucru.

De la începutul acestui an, au fost aplicate 418 de sancțiuni pe această linie unor persoane surprinse fumând în locuri nepotrivite.

Au existat și situații în care unele persoane au fost surprinse fumând în localuri, fără acordul angajaților, cazuri în care s-au aplicat, de asemenea, sancțiuni, în special în zona Complexului Studențesc.

Poliția locală atrage atenția că sancţiunile pentru fumat în spațiile închise sunt cuprinse între 100 lei și 500 de lei pentru persoanele fizice, respectiv, între 5.000 și 10.000 lei, cu sancţiunea complementară de suspendare a activităţii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Se fumează în locuri interzise de lege. Au fost date peste 400 de amenzi!

  1. Ma intreb ,când amendează acești catelarii comunitari incompetența robuliana pentru tonele de gunoaie din oras,străzile nematurate si lipsa iluminatului public.Ca la hoții de pe strada catelarii comunitari nu au mușchi să se încoarde si sa-i prindă,ca rămâne numai zgarda de ei.

Lasă un răspuns