Se face lumină… De ce s-a grăbit Dragnea să-l demită pe Grindeanu

Tudorel Toader, ministrul interimar al Justiţiei, a comentat marți, la sediul CSM, informația conform căreia PSD ar fi urgentat demiterea lui Sorin Grindeanu pentru că exista temerea că Guvernul îl va scoate pe Liviu Dragnea din scenă, printr-o OUG emisă în vacanța parlamentară.

„Eu nu am participat la discuții din această zonă. În ziua în care a apărut în spațiul public această informație, pe care nu cunosc dacă e adevărată sau nu, eu nu eram în București pentru că urma să particip la o conferință privind reforma constituțională în România realizată în urma cu 100 de ani. Subiectul acesta, adevărat sau nu, l-am auzit și eu printr-o întrebare pusă de cineva dintre dvs prin telefon. Atunci am răspuns că este pentru prima dată când aud despre acest subiect și mai mult nu cunosc”, a declarat Tudorel Toader, la ieșirea de la CSM, informează stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

17 Comments
nea fane 2 iulie 2017
deosebiri si asemanari intre Banat si Oltenia.deosebiri: in Banat sunt banateni,sarbi,nemti unguri,ucrainieni ,tigani si multi VENETICI(din alte judete).in Oltenia sunt olteni, tigani,romi,laieti si multi plecati din cauza SARACIEI in alte judete. asemanari: NU EXISTA!
Leonard 27 iunie 2017
Pentru cei doi tigani banatustanezi nemultumiti de mai jos (@eugenia si @antiprosti): companiile straine sunt interesate strict de o functionare optimala si de profit, asa ca isi aleg directorii pe criterii de competenta si performanta, nu pentru ca X si Y fac trafic de influenta. Pentru nepotul lui Carpaci care semneaza mai jos @antiprosti: 1. nu exista cuvantul "retardism" in limba romana; poate ca l-ai scos din asa numitul "grai banatan", care este un ghiveci oribil de romana stalcita, svabeasca (care oricum suna ingrozitor) si maghiara (cea mai urata limba din Europa; de fapt nici nu are ce sa caute in Europa, este o limba asiatica); 2. de unde ai scos "procentele" alea ("OLTEAN SADEA 95% si 5% CARASAN") privind originille tovarasului Grindeanu? Din burta proprie? Tatal lui Grindeanu este din Baia de Arama, iar maica-sa este din Caras-Severin. Dupa cum cred ca stii (desi voi banatenii nu prea stiti, in general), certitudinea in privinta originii o da mama (aici nu pot sa fie indoieli), pentru ca tatal biologic poate sa fie altul decat sotul mamei. De aceea, atunci cand nemtii din RFG isi repatriau diaspora prin anii '80, acestia stabileau originea persoanelor in functie de mama, nu de tata. Ai priceput, tarane? Hai, dispari, du-te si "surluieste-ti strimfii"!...
banatsnake 27 iunie 2017
Mda, Dragnea crestea la san sarpele... banatean. Cred ca regatenii au invatat lectia. Ei nu s-au intrebat niciodata de ce corporatiile straine instaleaza in posturile de conducere din Banat mai mult olteni si munteni si mai deloc banateni? (banatenii insisi se plang de asta) Dincolo de faptul ca oltenii si munteni sunt mai inzestrati pentru posturile de conducere, mai este si neincrederea in caracterul bastinasilor.