Se caută angajați pentru peste 1.400 de posturi

Angajatorii timișeni s-au înscris cu peste 1.400 de oferte de locuri de muncă, în lista săptămânală a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), care are aproape 300 de poziții.

Joburile vacante se adresează persoanelor cu diverse nivele de studii – gimnaziale, liceale și superioare – celor care au o profesie sau o meserie, dar și necalificaților.

CITEȘTE ȘI: Rugă de poveste lângă Timișoara

La unele poziții, numărul locurilor de muncă oferite de angajatori este impresionant, respectiv, de zece, 20 sau chiar 30, în aceeași calificare.

Astfel, sunt numai bune de ocupat câte zece posturi de agent de curățenie în clădiri și mijloace de transport, agent de securitate, ambalator manual (în cazul ultimelor două existând oferte din partea a trei firme), cizmar-confecționer de încălțăminte după comandă, confecționer-prelucrător în industria textilă, inginer de sistem în informatică, lucrător în bucătărie, magaziner, maistru construcții civile, industriale și agricole, manipulant de mărfuri (ofertă de la două companii), montator de subansamble (cinci oferte), muncitor necalificat în industria confecțiilor, asamblarea și montarea pieselor (trei oferte), operator mase plastice (două oferte), paznic, primitor-distribuitor materiale și scule (trei oferte), stivuitorist, tehnicieni asigurarea calității și mentenanță (două oferte), țesător.

CITEȘTE ȘI: Tragedie: Un bărbat care a provocat un accident uşor s-a speriat şi s-a sinucis

Câte 20 de posturi sunt disponibile pentru conducător de tramvai troleibuz și, respectiv, autobuz, manipulant de mărfuri, depanator-reglor aparate electronice.

Se caută pentru angajare de două ori câte 15 fierari betoniști și 15 operatori la mașini cu comandă numerică, iar două oferte de câte 25 de posturi sunt pentru lucrători comercial.

De asemenea, 30 de joburi sunt vacante pentru agent servicii clienți și mașinist la mașini de ambalat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns