Sculptură contemporană la Kunsthalle Bega

Sculptură contemporană la Kunsthalle Bega

Sculptură contemporană la Kunsthalle Bega

Până în data de 6 august, puteți vizita la Kunsthalle Bega expoziția lucrărilor de diplomă de la licență Arte Plastice (Sculptură) și master Sculptură și Ceramică a Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Prin noile creații, absolvenții specializărilor Sculptură investighează conceptual calitatea diferitelor materiale în relație cu noile soluții tehnice de abordare ale sculpturii actuale. Volumul și estetica materialelor în relație cu policromia și recontextualizarea practicilor artistice, redefinesc identitatea sculpturii.

Asociate cu experimentul și noile tehnici, oferă perspective inedite de percepție asupra fenomenului artistic contemporan. Expoziția cuprinde lucrări semnate de Vlad Bîrnoagă, Andrada Boha, Sergiu Cîmpanu, Ștefania Iakab, Teodor Fărcaș, András Hunor, Ana Messer și Ariana Vlădoiu.

CITEŞTE ŞI: „Dragoste pe muchie de cuţit”, o comedie romantico-culinară, filmată în vestul țării, ajunge în toate cinematografele din ţară pe 29 septembrie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *