Școlile și grădinițele din Timişoara au intrat în reparații

renovare

În această perioadă se lucrează intens la reparațiile și igienizările necesare la unitățile de învățământ pentru începerea în bune condiții a noului an școlar.

Astfel, după cum a informat primarul Nicolae Robu, se reabilitează etajul al treilea al Şcolii Generale 26, unde se vor muta elevii de la Generală 24, în vederea desfăşurării orelor de curs exclusiv dimineaţa.

Se reabilitează şi amenajează fosta Grădiniţă PP 37 din Calea Aradului pentru o nouă creşă în spaţiile care nu erau folosite. O creșă nouă se va deschide și în fosta Grădiniță PN7 din Piața Bălcescu, fiind în curs de amenajare spațiile nefolosite până acum, situația fiind identică și în câteva spații ale Grădiniței PP 27.

La Grădiniţa PP 9 se efectuează reparaţii la acoperiş şi igienizări interioare. Mai sunt programate reparaţii şi igienizări la Liceul Ion Vidu, Liceul Nikolaus Lenau, Liceul de Arte Plastice și Liceul Azur.

La Grădiniţa PP 30 au fost finalizate săptămâna trecută lucrările de reparaţii la acoperiş, la scările exterioare şi a fost zugrăvit interiorul. Suma alocată în acest an de la bugetul local pentru lucrările din unităţile de învăţământ este de zece milioane de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns