Școli în scenariul roșu, elevi și profesori timișeni internați în spital cu COVID-19

inchidere scoli

Nouă elevi (cinci din Timișoara, unul din Lugoj, unul din Făget și doi din mediul rural), nouă cadre didactice (patru din Timișoara, două din mediul rural) trei din personalul auxiliar și patru cadre nedidactice se află în spital din cauza infectării cu COVID-19.

Situația de miercuri indica faptul că, la nivelul județului Timiș, 267 de unități de învățământ funcționează în scenariul galben, 309 în scenariul verde și 15, în roșu (încă una va intra de mâine), din cauza numărului de îmbolnăviri existent, fie la nivel comunitar, fie în rândul personalului unităților de învățământ sau al elevilor.

În scenariul roșu se află școala și grădinița din Dudeștii Noi, școala și grădinița din Foeni, școala și grădinița din Jebel și școala din Variaș din cauza creșterii ratei de infectare la nivelul acestor localități, iar liceul din Giroc, Grădinița PP nr. 26 din Timișoara, Liceul I.C. Brătianu Timișoara, Liceul Special Gh. Atanasiu Timișoara, Liceul Teologic Baptist Timișoara, Școala Generală nr. 16 Timișoara, școala din Variaș, cu structura arondată din Gelu, din cauza îmbolnăvirilor în rândul personalului care-și desfășoară activitatea în aceste unități.

În scenariul roşu va intra, din 15 octombrie, şi Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara, unde trei elevi din clase diferite şi un cadru didactic au fost confirmaţi cu Covid-19.

Și Liceul de Arte Plastice din Timișoara este în scenariul roșu, însă din cauza lucrărilor de infrastructură care se desfășoară acolo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns