Școala din Boldur, pe podiumul Galei Elevului Reprezentant 2022

scoala din Boldur

Școala din Boldur, pe podiumul Galei Elevului Reprezentant 2022

Cea de-a V-a ediție a Galei Elevului Reprezentant, organizată, pe 3 iunie 2022, la București, a așezat pe podium Școala Gimnazială Boldur, cu Premiul publicului la Secțiunea ”Inițiative de succes în educație”.

A fost singura unitate de învățământ din Timiș nominalizată la acest eveniment, ce aduce în lumina reflectoarelor eforturile celor mai implicați actori din mediul educațional (elevi, părinți, profesori, reprezentanți ai autorităților locale și grupuri de inițiativă).

Gala Elevului Reprezentant, desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, a cuprins, anul acesta, cinci secțiuni: ”Elev implicat în comunitate”, ”Profesor de 10”, ”Comunități locale prietene ale educației”, ”Părinte – agent al schimbării” și ”Inițiative de succes în educație”.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo: Timișul și alte 29 de județe din țară sub avertizare de averse și vijelii

La evenimentul care a avut loc la Hotel Sheraton din Capitală, au fost prezenți ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, consilierul prezidențial Ligia Deca, reprezentantul adjunct al UNICEF în România – Gabriel Vockel, precum și Alexandru Ghita – președinte The Entrepreneurship Academy.

Premiul acordat Școlii Gimnaziale Boldur a fost primit, cu mari emoții, de directorul unității de învățământ, prof. Flavia Cut, care a mărturisit faptul că a trăit o mare bucurie atunci când, după anunțarea nominalizărilor, unitatea de învățământ pe care o conduce a fost declarată ca fiind câștigătoarea ”Premiului Publicului”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *