SCM Timişoara, înaintea meciului cu Dinamo: „Jucăm acasă şi este important să câştigăm”

rugby 7

Ultima etapă a sezonului regulat din Superliga de rugby mai are de lămurit ocupantele locurilor al treilea și al patrulea. Meciul decisiv pentru poziția a treia se va juca pe stadionul „Gheorghe Răşcanu” din cartierul Ronaţ, mâine, de la ora 12, între SCM Timişoara și Dinamo București.

CITEȘTE ȘI: Firme, mijloace de transport și persoane controlate. Amenzi pentru nepurtarea măștii

Partida vine după o pauză de campionat de trei săptămâni. Echipa bănăţeană este pe locul al treilea, cu 28 de puncte, fiind urmată de Dinamo Bucureşti, care a strâns 26 de puncte.

„Am parcurs o perioadă fără jocuri și ne-a fost benefică. Sperăm ca până la ora partidei să recuperăm jucătorii cu probleme medicale. Jucăm acasă și este important să câștigăm. Pentru noi, este unul dintre meciurile tari din această parte secundă a sezonului. Am pierdut în tur, iar acum vrem să ne luăm revanșa și să nu mai facem pași greșiți”, a declarat Stelian Burcea, antrenor pentru grămadă la SCM Timişoara.

În tur, pe stadionul „Florea Dumitrache”, Dinamo și SCM Timișoara au oferit un meci spectaculos, încheiat cu 31-28 pentru bucureșteni. Despre partidă a vorbit și Corrado Ștețco, jucător născut în Italia şi format la Calvisano, dar a cărui familie este originară din Arad. Corrado s-a transferat la trupa de pe Bega la începutul acestui an.

„Am fost în primul XV etapa trecută și ca urmare a accidentărilor. Am încercat să le arăt antrenorilor ceea ce pot: sper că le-a plăcut ce au văzut și îmi doresc să continuu pe aceeași linie. Va fi un meci greu, dar sunt convins că ne vom face jocul nostru. Suntem acasă și îmi doresc să avem cât mai mulți suporteri alături”, a spus Corrado Ștețco.

Tevita Manumua ispășește a doua din cele trei etape de suspendare în această rundă cu numărul zece din Superliga de rugby. Ocupanta locului al treilea va juca în sferturile de finală cu echipa de pe poziţia a şasea, Universitatea Cluj, în timp ce a patra clasată va da piept cu formația de pe cinci, Tomitanii Constanța. Confruntările se vor desfăşura în manșă unică, pe terenul formaţiilor mai bine clasate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *