SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret.

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret. Acesta se dispută la Plopeni, în sistem eliminatoriu.

În sferturi, băieții noștri au trecut fără de HC Buzău, cu 32-29 (18-12). Darius Bran a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive, Turcitu și Burzo au punctat de câte șase ori. Portarul Andrei Lazăr a avut 12 parade.

Ieri, în semifinale, Timișoara a înfruntat Universitatea Cluj. Meciul a fost echilibrat până spre final: 19-19 la pauză, iar în mintul 47 echipa noastră conducea cu 25-24. La momentul acela, patru goluri consecutive ale ardelenilor au dus la desprinderea lui U, care s-a impus cu 36-32.

Bran, cu 8 goluri și 5 pase decisive, Dăneasa, 7 goluri, și Burzo, 6 goluri, au fost principalii noștri marcatori. Portarul Andrei Lazăr a contribuit din nou cu 12 parade.

Astăzi este zi de pauză, iar mâine, joi, 25 aprilie, la ora 16.15, SCM Politehnica Timișoara (antrenor Alexandru Nae) joacă finala mică a Campionatului Național de Tineret, cu CSM Focșani.

CITEȘTE ȘI: Veneția introduce o taxă de intrare de 5 euro începând de joi


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *