SCM Poli joacă la Suceava. Alb-violeţii i-ar putea face antrenorului Mihai Rohozneanu ziua mai frumoasă

SCM Poli joacă la Suceava. Alb-violeţii i-ar putea face antrenorului Mihai Rohozneanu ziua mai frumoasă

SCM Poli joacă la CSU Suceava. Alb-violeţii i-ar putea face antrenorului Mihai Rohozneanu ziua mai frumoasă.

Etapa a IV-a din Liga Națională de handbal duce echipa alb-violetă în celălalt capăt al țării. SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSU Suceava, duminică, 17 septembrie, la ora 18.

Poliştii vin după două rezultate de egalitate, la Bacău și cu „U” Cluj, acasă. Au fost meciuri cu răsturnări importante de scor.

„Ne doream mai mult, am realizat mai puțin, dar meciurile au trecut, iar focusul și energia noastră trebuie să meargă spre ceea ce urmează. Fiecare partidă este importantă pentru noi și felul cum ne mobilizăm ne poate face să aducem puncte, fie că jucăm acasă sau în deplasare”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Poli.

Sucevenii au pierdut în primele două etape, dar au furnizat una dintre surprizele rundei a III-a, prin victoria clară cu Steaua.

„Erau cu cuțitul la os și au avut o abordare frumoasă. Ei compun o echipă tânără. Practică un handbal în viteză și acesta a fost atuul lor. Și poarta s-a prezentat la nivel ridicat, ceea ce le-a dat încredere. La noi, există o anumită tensiune, dar vine din dorința de a face mai mult. Îmi doresc ca această tensiune să fie benefică pentru partidele care urmează. Există și presiune, mai ales la meciurile cu echipele considerate cxontracandidate pentru îndeplinirea obiectivului. Ține strict de noi să obținem victoria, dar – o repet – ne trebuie concentrare 100%”, a conchis Rohozneanu.

Antrenorul alb-violeţilor împlinește 39 de ani chiar în ziua meciului de la Suceava, o zi care îl va găsi chiar în orașul natal. Printr-un joc bun, poliştii i-ar putea face ziua mai frumoasă…

CITEŞTE ŞI: Eveniment caritabil pentru renovarea unor saloane de la Spitalul Militar Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *