Schimbări pe piaţa muncii. De luni, 10 aprilie, va fi lansată o nouă versiune a aplicaţiei Revisal

Schimbări pe piaţa muncii. De luni, 10 aprilie, va fi lansată o nouă versiune a aplicaţiei Revisal

Schimbări pe piaţa muncii. De luni, 10 aprilie, va fi lansată o nouă versiune a aplicaţiei Revisal

Autorităţile vor lansa luni, 10 aprilie 2023, o nouă versiune a aplicaţiei Revisal (6.0.9) pe care toţi angajatorii vor trebui să o folosească pentru a transmite date despre contractele de muncă modificate, încetate sau încheiate, conform informaţiilor de pe site-ul Inspecţia Muncii.

„Începând cu data de 10 aprilie 2023, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicaţiei Revisal, 6.0.9. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicaţiei Revisal”, scrie Inspecţia Muncii pe site-ul instituţiei.

Versiunea curentă a aplicaţiei Revisal a fost pusă la dispoziţia angajatorilor în luna decembrie a anului 2020.

Versiunea 6.0.8 a aplicaţiei Revisal poate fi instalată numai dacă există deja pe staţia de lucru versiunea 6.0.7 sau nu aţi avut nicio altă versiune de Revisal instalată anterior. Pentru instalarea Revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei Revisal, 6.0.7.

Utilizatorii care au instalată versiunea 5.0.8 a aplicaţiei, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 a aplicaţiei şi ulterior, vor efectua trecerea la versiunile 6.0.6, 6.0.7, după care vor instala versiunea 6.0.8.

CITEŞTE ŞI: Întâmplare de pomină… Un bărbat și-a înjurat și amenințat concubina pentru că i-a pierdut jumătate din salariu la păcănele

„Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor putea transmite. Pentru actualizarea aplicaţiei Revisal, este recomandat să urmaţi instrucţiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuaţi o copie de siguranţă a bazei de date”, mai scrie Inspecţia Muncii pe site-ul instituţiei, citată de Ziarul Financiar.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *