Schimbare la vârful Fiscului regional. Vezi cine este noul șef al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara

ioan ladislau elek

Frâiele Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara au fost preluate de către arădeanul Ladislau Elek.

Acesta a preluat atribuțiile postului de director general.

Ioan Ladislau Elek ocupa funcția de director executiv pe Colectare în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. Acesta vine în locul lui Ioan Dragomir, care s-a aflat pe acest post din 10 aprilie 2017, prin delegare, care însă nu a mai fost prelungită. Ioan Dragomir s-a aflat la cel de-al doilea mandat pe acest post, primul fiind până în noiembrie 2015. Ulterior, el a fost din nou numit pe post pe 10 aprilie 2017.

De la Arad, la Timișoara

Ladislau Elek a plecat din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Arad la Direcția Generală de la Timișoara în 2013, atunci când Fiscul a fost regionalizat.

În 2015, Elek a susținut și examenul pentru ocuparea postului de director executiv în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Timişoara, examen pe care l-a promovat cu 85 de puncte la proba scrisă și 95 de puncte la proba interviului.

De acum, Elek va coordona întreaga activitate a Fiscului de la Timișoara, așteptându-se însă și o delegare oficială, o numire sau organizarea unui concurs.

 

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *