Scene dramatice la Timișoara. O mamă și-a trântit copilul de pământ, în urma unei crize de gelozie. Bebelușul are doar două luni

Un incident halucinant a avut loc la Timișoara, unde o mamă și-a trântit copilul de doar două luni la pământ, în urma unei crize de gelozie .

CITEȘTE ȘI: Cum pot fi refolosite măștile de protecție ? Ce spune medicul Alexandru Rafila

Incidentul dramatic a avut loc într-un hotel din Timișoara, unde mama bebelușului, o italiancă de doar 21 de ani, din Lombardia, s-a certat cu iubitul român. La un moment dat, bărbatul i-a spus că pleacă din oraș, iar tânăra și-a ieșit din minți, aruncând copilul de pământ, conform a1.ro

Tatăl copilului a chemat de urgență și ambulanța, și poliția, iar copilul, în vârstă de doar două luni, a fost transportat de urgență la spital.

În funcție de expertiză medico-legală, polițiștii vor stabili încadrarea juridică a faptei . Aceasta ar putea fi acuzat de rele tratamente aplicate minorului ori chiar tentativă de omor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Marius 23 mai 2020
O tampita ! Pentru astfel de persoane, indiferent de sex, inchisoare minim 5 ani. Cine i-a pus sa aibe copii ? Si acum ii nenorocesc ! Si sunt destui !