Scene de neimaginat într-un magazin din Arad! Hoațele s-au îmbrâncit cu vânzătoarele!

Trei femei de etnie romă care au încercat, vineri, 22 Ianuarie, să sustragă o rolă de material expusă într-un magazin de țesături din Arad s-au luat la îmbrânceli cu vânzătoarele după ce acestea din urmă le-au surprins furând.

Potrivit România TV, întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în interiorul magazinului de țesături. Pe imagini se vede cum una dintre femeile de etnie romă, într-un moment de neatenție al vânzătoarei, ia un sul cu material și îl ascunde… sub fustă.

Vânzătoarea își dă seama imediat că a fost furată și se repede asupra celor trei femei care încă nu au reușit să iasă din magazin. Când și-a dat seama despre ce este vorba, cealaltă vânzătoare încearcă să blocheze ușile de la intrare pentru ca cele trei femei să nu plece. Au urmat îmbrânceli între angajatele magazinului și cele trei femei de etnie romă. Potrivit România TV, cele trei au reușit să fugă din magazin însă au fost prinse de doi polițiști locali care treceau prin zonă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad le cercetează – în stare de libertate – pe cele trei femei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt.

VEZI VIDEO AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Scene de neimaginat într-un magazin din Arad! Hoațele s-au îmbrâncit cu vânzătoarele!

  1. Suntem conduși de cei mai mari idioți născuți vreodată pe pământ. Când vor înțelege că primatele astea nu pot fi integrate? La fel și cu Sirienii.

Lasă un răspuns