Scene de groază, la Timișoara: Un tunisian a înjunghiat un bărbat sub ochii studenților

Scene de groază la Timișoara. Doi tunisieni au avut un conflict, iar totul s-a teminat cu o baie de sânge. Un student la Medicină și-a dus amicul venit în vizită din Tunisia cu el la cursuri. Acolo, i-a povestit tânărului că un coleg, tot din Tunisia, îi inspiră frică.

CITEȘTE ȘI: Incident violent la un mall din Timișoara! Tineri înjunghiați la cinematograf

Tinerii au vrut să discute cu bărbatul pentru a se asigura că între ei nu va avea loc niciun conflict, însă nu au avut succes, notează stiripesurse.ro

Discuția a degenerat și bărbatul venit în vizită a fost înjunghiat de studentul de care prietenul său se temea, care, culmea, participa la cursurile de la Victor Babeș având un cuțit asupra lui, fără ca vreun paznic să sesizeze acest lucru. Agresorul a fost reținut de polițiști.

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Scene de groază, la Timișoara: Un tunisian a înjunghiat un bărbat sub ochii studenților

  1. Ceva nou sub soare ca se cutiteaza intre ei ? Poate pentru sustinatorii Pactului ONU pentru migranti dar nu pentru cei care au trait anii ’70-80 in Timisoara … „De cine va temeti voi arabii aici in Timisoara?” „De tribul alora cu palariile mici”

  2. Alina ,vorbești prostii .Sa omori e păcat .Cu raționamentul criminal ca sunt prea mulți au fost omorâți mulți oameni evrei ,țigani ,la fel ar putea și ei sa spună ca nu au loc de noi.Crima e păcat și dreptul la siguranța vieții ar trebui sa existe și trebuie oferit de către ei și de către noi .Provin din medii diferite unde dinte pt dinte e încă valabil ,la noi e ,,Razbunarea e a Domnului ” ,ceea ce ne aduce liniște pe strada .Nu putem sa spunem ca e ok sa se omoare pt ca sunt mulți ,e lipsa de înțelegere a ce implica o astfel de gândire .Nu trebuie sa acceptam crima ca ceva normal ,violenta ca parte a vieții ,Razbunarea ca ceva ce tine de noi .Multa sănătate !

Lasă un răspuns