Scenariu-bombă pentru alegerile prezidenţiale. Cristoiu: „Este o variantă credibilă. N-are mamă, n-are tată, aşa că Iohannis va avea probleme”

cristoiu

Ion Cristoiu lansează un scenariu neaşteptat pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Jurnalistul spune că fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu poate fi candidatul PSD care să îî facă probleme serioase lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

Mai mult, potrivit teoriei lui Cristoiu, dacă PSD nu găseşte un candidat înverşunat cum este Lia Olguţa Vasilescu, partidul ar putea avea mari surprize când se va ajunge la vot.

„Lia Olguţa Vasilescu este o variantă credibilă pentru alegerile prezidenţiale, mai ales după această succesiune de respingeri din partea lui Iohannis. Sunt doi miniştri, dar principala persoană vizată este Olguţa Vasilescu. De precizat, că la fiecare respingere preşedintele s-a străduit să arate că nu o vrea pe Olguţa.

Pe ea o văd acum, dintre liderii PSD cu imaginea de PSD-ist înverşunat faţă de Iohannis. Dragnea nu e, Dăncilă nici vorbă. În PSD nu prea există un lider care să fie perceput de ambele electorate ca fiind un adversar tăios al lui Iohannis. Anul acesta, dacă găseşte din PSD un candidat gen Olguţa Vasilescu, care n-are tată, n-are mamă, Iohannis va avea probleme „, a declarat Ion Cristoiu la Antena3, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Scenariu-bombă pentru alegerile prezidenţiale. Cristoiu: „Este o variantă credibilă. N-are mamă, n-are tată, aşa că Iohannis va avea probleme”

  1. gluma zilei … sau prostia zilei

    …cristoiu vrea sa faca din kkt bici … si sa mai si pocneasca… o fi luand Olguta voturi in Dolj cum lua si Mazare voturi in Constanta… ca aveau combinatii cu firmele pe acolo…dar in afara localitatilor lor..sunt doar niste mascarici.

  2. Tovarăşe scenarist,

    trebă să fi căzut forte, foarte jos, ca să fii în stare să propui o aşa mare grămadă ca această rasist-stalinistă în funcţia de preşedinte al ţării. Cei de teapa ta sunt pur şi simplu pierduţi pentru vecie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *