Scenariu-bombă pentru alegerile prezidenţiale. Cristoiu: „Este o variantă credibilă. N-are mamă, n-are tată, aşa că Iohannis va avea probleme”

Ion Cristoiu lansează un scenariu neaşteptat pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Jurnalistul spune că fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu poate fi candidatul PSD care să îî facă probleme serioase lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

Mai mult, potrivit teoriei lui Cristoiu, dacă PSD nu găseşte un candidat înverşunat cum este Lia Olguţa Vasilescu, partidul ar putea avea mari surprize când se va ajunge la vot.

„Lia Olguţa Vasilescu este o variantă credibilă pentru alegerile prezidenţiale, mai ales după această succesiune de respingeri din partea lui Iohannis. Sunt doi miniştri, dar principala persoană vizată este Olguţa Vasilescu. De precizat, că la fiecare respingere preşedintele s-a străduit să arate că nu o vrea pe Olguţa.

Pe ea o văd acum, dintre liderii PSD cu imaginea de PSD-ist înverşunat faţă de Iohannis. Dragnea nu e, Dăncilă nici vorbă. În PSD nu prea există un lider care să fie perceput de ambele electorate ca fiind un adversar tăios al lui Iohannis. Anul acesta, dacă găseşte din PSD un candidat gen Olguţa Vasilescu, care n-are tată, n-are mamă, Iohannis va avea probleme „, a declarat Ion Cristoiu la Antena3, conform observator.tv.

3 Comments
Dan A. 29 martie 2019
A fost o vreme cand Cristoiu parea om inteligent, unde sunt vremurile de altadata?
Pavel 11 februarie 2019
Tovarăşe scenarist,trebă să fi căzut forte, foarte jos, ca să fii în stare să propui o aşa mare grămadă ca această rasist-stalinistă în funcţia de preşedinte al ţării. Cei de teapa ta sunt pur şi simplu pierduţi pentru vecie
Cristi 11 februarie 2019
gluma zilei ... sau prostia zilei...cristoiu vrea sa faca din kkt bici ... si sa mai si pocneasca... o fi luand Olguta voturi in Dolj cum lua si Mazare voturi in Constanta... ca aveau combinatii cu firmele pe acolo...dar in afara localitatilor lor..sunt doar niste mascarici.