SCANDALOS! Întreg trotuarul, blocat de un BMW X6 de toată frumuseţea

poze Jimbolia

Aşa-numiţii baroni locali sau ştabi, unii mai „beton” decât alţii, îşi permit, la orice oră din zi şi din noapte, să încalce flagrant legile şi să-i sfideze pe cetăţenii de rând.

Când, însă, astfel de mostre de nesimţire au loc chiar sub ochii poliţiştilor, te întrebi dacă oamenii în uniformă îşi mai au rostul?!

La Jimbolia, în buricul oraşului, o frumuseţe de BMW X6 a ocupat aproape toată lăţimea trotuarului din faţa langoşeriei şi florăriei. Poliţiştii nu au văzut şi nu au auzit nimic. Probabil că sediul poliţiei, situat nu departe, nu are fereastră la strada mare…

Un autoturism şi-a măsurat forţele cu un autocar. Care a fost deznodământul?

Foto: Facebook Oraşul Jimbolia


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

16 thoughts on “SCANDALOS! Întreg trotuarul, blocat de un BMW X6 de toată frumuseţea

 1. Data viitoare informati-va corect! Sediul politiei nu este nicidecum vizavi.. Este chiar cu doua strazi mai departe! ?

  1. Nu e adevarat.eu lucrez pe centru si am vazut toata faza.masina era blocat si nu avea pe unde sa iasa din parcare.nu mai tot exagerati atat..

   1. Si nu e prima masina care face acest lucru.sunt persoane care parcheaza in fata la magazinul unicarm ca sa nu fie necesara deplasarea .pe aceste persoane si masini nu le vedeti??

 2. „Sediul politiei situat nu departe! !”
  Nu a spus nimeni ca e vis-a-vis. …
  Si DA,este strigator la cer….indiferent de cauza ori de persoana. .nu parchezi pe trotuar. ..si daca esti papa de la roma! !

  1. Draga mea, articolul a fost comentat dupa ce am scris eu ca au gresit… In prima faza au scris chiar „vizavi”!

 3. Un jegos penibil si frustrat… probabil ca masina si comportamentul incearca sa compenseze un anumit organ mai putin dezvoltat…..Despre politie…..vai si amar!

 4. Nu e adevarat.eu lucrez pe centru si am vazut toata faza.masina era blocat si nu avea pe unde sa iasa din parcare.nu mai tot exagerati atat..

   1. Era in parcare la unicarm .poza e facuta cand pleaca din parcare si era necesar sa se deplaseze pe trotuar..deoarece erau 4 masini parcate aiurea ,care blocau iesirea din parcare..vino la fata loc si vezi despre ce e vorba nu vorbi aiurea …

 5. Si nu e prima masina care face acest lucru.sunt persoane care parcheaza in fata la magazinul unicarm ca sa nu fie necesara deplasarea .pe aceste persoane si masini nu le vedeti??

 6. Si nu e prima masina care face acest lucru.sunt persoane care parcheaza in fata la magazinul unicarm ca sa nu fie necesara deplasarea .pe aceste persoane si masini nu le vedeti??i nu e prima masina care face acest lucru.sunt persoane care parcheaza in fata la magazinul unicarm ca sa nu fie necesara deplasarea .pe aceste persoane si masini nu le vedeti??

 7. Ar trebui pentru acesti nesimtiti o lege in care anumite marci de autoturisme ca cel de fata sa aibe prioritate fata de o Dacie sau Trabant. Nu ? asa ar fi normal dupa mintea acestor cretini. Atat ii duce mintea saracii de ei !!! Lor li se admite orice cu largul concurs al politiei care doarme in papuci.

 8. Daca acolo nu este trotuar, atunci ce este? Nu sunt din Jimbolia, nu cunosc zona, dar in mod normal in fata unor magazine ar trebui sa fie acces pietonal. Asa cum se intampla in astfel de situatii, diferenta o face masina si omul. Un sofer cu un amarat de Logan nu isi permite sa parcheze asa sau sa circule pe trotuar, pentru ca repede s-ar trezi in fata masinii cu un politist pregatit sa-l amendeze. Cei cu masini de lux, precum cea din imagine, isi permit orice, pentru ca politistilor se fac ca nu le vad, pentru ca nu stiu de ce pilos, politician sau om de afaceri influent nimeresc. Concluzia e una singura: soferul cu BMW a gresit! Cei care ii iau apararea sunt lipsiti de logica.

Lasă un răspuns