SCANDALOS! Hoarde de câini invadează localitățile din apropierea Timișoarei

Sunt aduse acuzații grave la adresa firmei cu care Primăria Timișoara a încheiat contract pentru prinderea și îngrijirea câinilor comunitari. Foarte mulți localnici ai comunelor din apropierea urbei de pe Bega susțin că au văzut cum maidanezii sunt eliberați din dube speciale pe raza comunei lor.

Dacă inițial patrupedele erau lăsate în câmp sau pe lângă șosea pentru a li se pierde urma în vreun… accident rutier, mai nou animalele ajung în centru comunei și atacă oameni. Fenomenul a luat naștere în urmă cu câțiva ani și de-atunci a înflorit nestingherit.

Citeşte şi:
Puneau flori pe mormântul fiului, când ceva înspăimântător s-a întâmplat. Au intrat în stare de şoc

 

Nevasta primarului a adoptat trei maidanezi, iar edilul luptă cu… câinii
”Problema e semnalată și în alte comune limitrofe Timișoarei. Ne trezim cu hoarde de câini. Vin dube și îi lasă pe câmp, iar mai nou, în centru satului. În 12 august, dintr-o dubă verde au fost debarcați 10-15 câini. Încerc să aflu dacă duba respectivă figurează cu numerele de înmatriculare la firma care gestionează populația canină din Timișoara. Acuzații la adresa acesteia vin și din alte localități, ba chiar la Becicherecu Mic s-a obținut și dovada. Problema e că, nedându-le de mâncare, câinii devin agresivi. Dacă le dăm de mâncare se aciuiesc aici și nu mai scăpăm de ei. Foarte mulți sunt răi. Un copil a fost atacat de o corcitură cu un pitbull. Au sărit oamenii și l-au salvat, dar a rămas cu sperietura și hainele rupte. Reclamații am primit din mai multe părți. Cinci câini au fost lăsați lângă școală, o duzină, în zonele noi de case și chiar la mine pe stradă au fost… deportați câțiva. Nevasta mea a adoptat trei câini, noi mai având unul. Dar ce facem cu restul?”, spune Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi.

 

Detalii şocante, în ziarul „Renaşterea bănăţeană” de vineri, 4 septembrie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “SCANDALOS! Hoarde de câini invadează localitățile din apropierea Timișoarei

  1. Pai si primaru ce pazazeste ?? Aplicati legea 258/2013 adunati si eutanasiati toti maidanezii !! Legea este data de 2 ani de zile ce dracu mai asteapta primaru ca nu pricep ? Iesi fratilor in strada si protestati pentru eutanasierea maidanezilor si dosare penale pentru toti nenorocitii care adu cainii cu dubele in falsa speranta ca vor scapa de seringa . Maidanezii nu scapa de seringa pentru nimic in lumea asta .

Lasă un răspuns