Scandal la ultima ședință AGA a SC „Horticultura”

iapa

Cătălin Iapă, consilier al primarului Nicolae Robu, a reuşit să provoace un mare scandal la ultima şedinţa AGA de la SC Horticultura SA Timişoara. Conform reprezentanţilor PSD în acest organism, Iapă ar fi disturbat activitatea şedinţei, deşi nu avea nici calitate.

„Obraznicul consilier al primarului a intervenit fără nici un drept în ședință pentru înlocuirea unor membri în consiliul de administrație al S.C. Horticultura S.A. Timișoara. Pe un ton ridicat și obraznic, a pus presiune pe membrii PNL prezenți la ședință și a solicitat înlocuirea unor membri cu persoane necunoscute, pentru care nici măcar nu avea documente de recomandare sau măcar un curriculum vitae al acestora.

În mod jignitor, Iapă i-a cerut chiar și directorului S.C. Horticultura S.A. Timișoara, Andrei Drăgilă, (cu ani buni de experiență pe acest post de conducere) să „tacă” atunci când acesta a încercat să își susțină un punct de vedere. Acest intrus a pus de fapt în practică instrucțiunile ilegale ale primarului Nicolae Robu transmise prin „bilețelul roz”.

Primarul Nicolae Robu, prin intermediul incapabilului consilier personal Cătălin Iapă, a ales să schimbe cu argumente politice unii membri din consiliul de administrație al societății.

Deși membrii actuali au condus societatea cu rezultate economice pozitive timp de patru ani, iar raportul administratorilor pentru 2017 a fost aprobat acum aproximativ 30 de zile chiar de către consilierii locali care sunt membrii AGA, incapabilul consilier al primarului, a impus adoptarea în ședința AGA înlocuirea unor membri ca fiind eficienți, cu niște iluștrii necunoscuți dar cu carnet de partid PNL.

În acest context, consilierii locali ai PSD aflați în mod statutar la această ședință au luat decizia de a se retrage din sală, din cauza caracterului lipsit de transparență decizională al acestei ședințe. Consilierii locali ai PSD nu doresc să ia parte la abuzurile Primăriei Municipiului Timișoara”, se precizează în comunicatul extrem de dur al PSD Timişoara. Cătălin Iapă nu a putut fi contactat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Scandal la ultima ședință AGA a SC „Horticultura”

  1. Halal daca Iapa nu avea ce cauta acolo de ce nu la-ti dat afara in suturi… Sa mearga la Robu si sa-i dea indicatii la ce decibeli vrea nu la Horticultura…. Intrusi trebuie extirpati si aruncati afara…

  2. silviule daca nu ne spui cine sant plojnitele din AGA de la ce partide si ce indemnizatii au mai bine TACI DIN……. CONDEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *