Scandal la Târgul de Crăciun de la Timişoara. Vânzătoare „ţepuită” de o clientă

O femeie care a înșelat o vânzătoare de la una dintre căsuțele de la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei a fost prinsă de polițiștii locali. Oamenii legii au auzit la un moment dat o vânzătoare care striga să fie reținute două persoane deoarece au înșelat-o la bani.

Polițiștii locali au identificat cele două femei acuzate, una în vârstă de 64 de ani și cealaltă, de 13 ani, ambele din Suceava. Vânzătoarea a reclamat că sexagenara a înșelat-o spunându-i că vrea să cumpere un lănțișor din argint.

A primit restul de la 200 de lei, apoi clienta s-a răzgândit și a cerut banii înapoi, rămânând și cu restul de o sută de lei. Degeaba i-a cerut vânzătoarea banii, că femeia a plecat în grabă, moment în care comercianta a cerut ajutorul poliției locale.

Cele două au fost predate cadrelor Secției 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Scandal la Târgul de Crăciun de la Timişoara. Vânzătoare „ţepuită” de o clientă

  1. Ar trebuie verificat si daca lantisorul este de argint. Inselatoria s-ar putea sa fie si la vanzatoare, nu doar la presupusa clienta.

    1. Nu zau?? Nu crezi ca trucul asta e cam vechi? Vanzatoarea e acolo si poate fi verificata oricand, nu cred ca vinde pleu in loc de argint, asta faceti numai voi Gitanes!

      1. Mai, vocea lui Ionelas, pai nu este Cimisoara-manca-t-as orasul in care „gitanes” reprezinta „crema societatii banatene” si stau in centru?! Nu este cunoscut orasul sub numele de „Orasul Gitanilor” sau Gitanisoara?! Ba, da, chiar asa ii spun cei din Sud (te asigur de asta!), iar, din punctul lor de vedere, banatenii sunt perfect reprezentati de Ionelas Carpaci cel venit din Caras, de langa Resita, de Caldaras, de Cacareaza, de Stancu s.a.m.d.. Asa ca este foarte plauzibila ipoteza lui Alin. 😉

Lasă un răspuns