Scandal în Primăria Săcălaz. Excluderi și nepotisme pentru concursuri “aranjate”

Scandal în Primăria Săcălaz. Excluderi și nepotisme pentru concursuri “aranjate”

Lucrurile în Primăria Comunei Săcălaz par că au luat-o razna. De când a preluat fotoliul de primar, edilul pare că și-a consumat toată energia pentru a găsi tertipuri menite să ducă la dizolvarea Consiliului Local. În mai puțin de 6 luni, au existat două încercări eșuate de a scăpa de consilierii opoziției care îndrăznesc să aibă opinii diferite despre modul în care sunt gestionate sau mai bine zis nu sunt gestionate, treburile administrative.

”Dacă primarului nu i-a mai ieșit majoritatea în Consiliul Local Săcălaz, se pare că e mulțumit cu cea din aparatul Primăriei”, afirmă Cătălin Pânzariu (foto stânga), consilier local PNL, cu referire la faptul că, în administrația comunei, au fost angajate persoane apropiate Primarului care nu au nicio pregătire pentru funcțiile pe care le ocupă.

Surse din anturajul edilului ne-au relatat că până și apropiații îl acuză pe acesta de ”nepotisme”. Un fost consilier personal susține public, printr-un comentariu pe rețelele de socializare, că ”subiectele sunt redactate de candidații preferențiali, apoi sunt trimise comisiei. Cel puțin așa s-a întâmplat la ultimele concursuri. Inclusiv la cel câștigat de nepoata primarului”.

În aceeași notă, Catălin Pânzariu se arată revoltat despre aceste practici: ”Nu aș fi crezut vreodată că acum poate fi mai rău decât ca în vechea administrație. Oare așa va organiza și noile concursuri care vor urma după „marea reorganizare”? Acum înțelegem de ce domnul primar promovează în continuare o organigramă contestată de consilierii locali și declarată ilegală în instanță”.

Consilierii PNL au anunțat deja că vor sesiza la instituțiile abilitate toate abuzurile care se petrec chiar sub ochii cetățenilor.

”Am ajuns să facem haz de necaz și să se spună despre noi că avem abonament la Prefectura Timiș. Însă situația e de domeniul tragicului de când Nicu Viorel a fost ”înscăunat”. După ce s-a înfipt bine în scaunul de primar, edilul-campion la încălcări de toate felurile a început să se urce cu picioarele și pe normele legislative și chiar și pe regulile bunului simț. Vă spun foarte sincer, acest om l, cu bună știință, refuză să respecte orice normă scrisă sau nescrisă. E o sfidare la adresa cetățenilor pe care noi nu o acceptăm”, a completat liberalul. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Scandal în Primăria Săcălaz. Excluderi și nepotisme pentru concursuri “aranjate”

  1. Oare cate clase are acest primar? De unde sa stie el de lege? Un om fara scoala ajuns primar. Acum cetatenii platesc ceea ce au votat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *