Scandal în cimitir, după ce rudele au deschis sicriul unui mort de Covid-19

politia 40

Scandal la un cimitir după ce rudele  unui bărbat de 41 de ani, care a murit din cauza coronavirusului, au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul neînsuflețit. Familia susține însă că omul nu a fost ucis de virus, ci a murit de cancer.

CITEȘTE ȘI: Restricţii pe autostrada A1 Timişoara – Lugoj. Trafic deviat

Rudele unui bărbat de 41 de ani, din orașul Gura Humorului, s-au ales cu dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Acestea sunt acuzate că au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul bărbatului decedat, infectat cu COVID 19.

Bărbatul a stat internat la Spitalul Județean Suceava cu probleme grave de sănătate, avea cancer, dar în timpul spitalizării a fost confirmat și cu COVID 19.

Luni seară, rudele au preluat sicriul de la morgă și după ce au ajuns acasă l-au desigilat pentru a fi privegheat timp de trei zile.

În cursul zilei de marți polițiștii au fost alertați de localnici despre cele petrecute și s-au deplasat imediat la fața locului. Totodată, în acest caz au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Sicriul a fost resigilat și bărbatul a fost înmormântat.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Scandal în cimitir, după ce rudele au deschis sicriul unui mort de Covid-19

Lasă un răspuns