Scandal cu sânge pe pereţi la PNL Lugoj Proprietăţi nedeclarate, blat cu PSD, mită de sute de mii de euro

lugoj 5

E măcel în PNL Lugoj! Cu doar câteva clipe înaintea alegerilor prezidenţiale, liderii organizaţiei au declanşat un război intern fără precedent, cu acuzaţii uluitoare unul la adresa altuia.

CITEȘTE ȘI: Primele incidente în procesul electoral. Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot spre secţii au fost găsiţi băuţi

Scandalul a început după ce preşedintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, i-a cerut demisia de onoare vicepreşedintelui organizaţiei, Adrian Ştef, consilier judeţean PNL. Buciu i-a reproşat acestuia că derulează afaceri cu instituţii conduse de PSD, principalul rival politic al liberalilor. Concret, firma lui Adrian Ştef ar fi încheiat un contract cu Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj.

Contractul a fost atribuit fără licitaţie, fapt pentru care Claudiu Buciu crede într-un blat între colegul său liberal şi PSD. În replică, cel acuzat a ripostat imediat, însă nu prea convingător, motivul invocat fiind chiar amuzant: „am decis să accept această lucrare pentru că ea reprezintă un ajutor pentru comunitate, din compasiune”! Consilierul judeţean PNL a trecut, însă, şi el la atac, stârrnind un scanal legat de proprietăţile preşedintelui Claudiu Buciu: „Vădoresc să vă declaraţi proprietăţile la Primăria Lugoj, unde aveţi domiciliul, să le înregistraţi la impozite şi taxe, sau aveţi reticenţe din alte motive?”. Răspunsul lui Claudiu Bucicu nu a întârziat, fiind la fel de savuros precum cel al lui Adrain Ştef atunci când a invocat compasiunea pentru lugojeni. „În urmă cu zece ani, în baza Codului Civil, tot ce am agonist am donat soţiei mele, care este şi mama copiiilor mei”. Scandalul iscat a generat un val de reacţii pe reţelele sociale, cele două tabere acuzându-se reciproc tocmai în baza justificărilor puerile date de către cei doi colegi deveniţi adversari în cadrul aceluiaşi partid. Susţinătorii lui Buciu îl acuză pe Ştef că este un infliltrat al PSD şi că îşi bate joc de lugojeni atunci când spune că a acceptat contractul din compasiune pentru comunitate. De partea cealaltă, cei din gruparea vicepreşedintelui PNL Lugoj suspectează aspecte necurate în motivul donaţiei făcute de Claudiu Buciu şi readuc în discuţie mita de sute de mii de euro de la Primăria Capitalei, când s-a lăsat cu arestări la vârf, în urma unui denunţ cu cântec făcut de liderul PNL Lugoj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Scandal cu sânge pe pereţi la PNL Lugoj Proprietăţi nedeclarate, blat cu PSD, mită de sute de mii de euro

  1. Niste gainari de doi bani, toti sunt manjiti cu furturi si deturnari de fonduri publice. Politica este o curva iar cei care o practica nu sunt stareti de manastire!

Lasă un răspuns