Scandal cu răngi într-o localitate bănățeană (video)

Un scandal în care au fost implicați mai mulți cetățeni care domiciliază în zona căminelor din municipiul Reșița, s-a petrecut astăzi.

CITEȘTE ȘI: Telekom dispare din România, Digi și Orange împart abonații, drepturile TV sunt în aer

Se pare că este vorba de un conflict mai vechi între locatari, unul care de luni de zile nu poate fi stăpânit de oamenii legii, deși cel căruia astăzi i s-a vandalizat autoturismul (în imagine) afirmă că a făcut apeluri repetate pentru a cere sprijinul Poliției din Reșița.

Iată că acest cartier, denumit de băștinași „Catanga”, este din nou peisajul luptelor de stradă.

CITEȘTE ȘI: Audi Q7 rupt în două, după impactul violent cu un stâlp. Jumătate de maşină a ajuns într-o poziţie nefirească (Video)

Astăzi, lucrurile au degenerat, după ce șoferul acestui autoturism Ford care spune că nu are nicio problemă cu agresorii, a fost urmărit, alergat iar geamurile mașinii sale au fost sparte cu ranga.

Dovadă că acest conflict nu este unul de moment, stă filmarea de acum mai multe zile în care aceeași agresori trag cu praștia cu cugle de la etajul 4 iar mai apoi aruncă de la aceeași înălțime sticle în direcția cetățenilor, care privesc neputincioși această scenă.

CITEȘTE ȘI: Viceprimar, despre șoferii români de tir: Fug de răspundere. Iau 2.000 de euro că stau și învârt de un volan

Dacă ar fi trecut un copil chiar în acel moment prin zona de „conflict”, cine știe care ar fi fost deznodământul.

Reșițenii care locuiesc în această zonă se declară revoltați de modul violent la care s-a ajuns în acest moment. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și o ambulanță.

Aștepăm reacția organelor de ordine publică ale Poliției Municipiului Reșița, conform reper24.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns