Scandal cu focuri de armă în vestul țării. Mai mulți tineri din Timiș și Arad s-au luat la ceartă

pistol 4

Un scandal între mai multe persoane, în care s-au tras focuri de armă, a avut loc vineri în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, polițiștii ajungând la fața locului ca urmare a unui apel la 112.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a murit în vestul țării, lovit de o creangă dintr-un copac pe care îl tăia

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „a fost solicitată echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au constat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 și 39 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județul Timiș și județul Arad”.

„Unul dintre participanți, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanții la scandal. În urma controlului efectuat în imobilul în fața căruia a avut loc incidentul au fost depistate și indisponibilizate 2 încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, și celălalt cu 2 cartușe de același calibru”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Toate persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției în vederea audierii. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii vinovăției celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun

.Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

sursa: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *