Satul „Albastru” din România a fost scos la vânzare. Cât costă așezarea formată din doar 4 case

Satul "Albastru" din România a fost scos la vânzare

Satul „Albastru” din România a fost scos la vânzare

S-a pus un preț satului ”Albastru” din România. Cu 1.4 milioane de euro poți deveni proprietarul sătucului supranumit și Micul Maramureș.

Așezarea scoasă la vânzare este alcătuită din numai patru case, dar istoria și frumusețea lor sunt factori care fac ca acestea să fie valoroase.

O lume aparte putem spune că este satul ”Albastru”, iar acum poate fi cumpărat cu suma de 1.4 milioane de euro. Patru case și teren, cu o poveste specială, au fost scoase la vânzare, iar cel are va fi proprietar se poate lăuda că a pus mâna pe Micul Maramureș, conform spynews.ro.

Satul „Albastru” din România, scos la vânzare pentru suma de 1.4 milioane de euro

Casele Albastru și Origini sunt vechi de peste un secol, iar acum se află între prunii unui sat din Vâlcea, la 25 km de Râmnicu Vâlcea și 87 km de Sibiu. Inițial, ele au aparținut zonei de nord a țării. Cele patru case, un hambar și 14000 mp de teren sunt o comoară care aduce aminte de traiul de altădată.

CITEȘTE ȘI: Cod roșu de ploi torențiale și vijelii în Timiș

În micuțele case a fost îmbinat armonios vechiul și noul, iar proprietarii primesc oaspeți care vor să se bucure de liniște și natură. Printre țesături de la străbunica și antichități din piețele Franței găsești paturi conforrtabile și dușuri cu apă caldă.

Casa Amurg are 150 de ani și lasă la vedere fibra lemnului de steja din care a fost construită. În ea se regăsesc două dormitoare cu pat matrimonial, baie cu duș, spațiu de zi generos la parter și o sobă cu lemne.

Casa Zori de Zi este cea în care se poate adăposti o familie cu mulți copii. Are un dormitor matrimonial și unul cu patru paturi individuale, o camera mare de zi și soba sa cu lemne

Vatra satului este hambarul, unde găsești o masă construită dintr-o singură bucată de lemn, o sobă și spațiu în care sătenii se pot aduna ca pe vremuri.

Întreaga proprietate oferă avantajul faptului că poate fi cămin, investiție, business și casă de vacanță, astfel că prețul stabilit pentru vânzarea este motivat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Satul „Albastru” din România a fost scos la vânzare. Cât costă așezarea formată din doar 4 case

  1. Mari ziariști”.Puteați să dați câteva foto cu interioare.halal să vă fie( așa-i când faci facultatea pe bani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *