Șase câini de rasă au murit otrăviți în vestul țării. Un exemplar costă 2.000 de euro, iar dresajul durează între doi și trei ani

Șase câini de rasă au murit otrăviți în vestul țării. Un exemplar costă 2.000 de euro, iar dresajul durează între doi și trei ani

Șase câini de rasă au murit otrăviți la o stână din județul Arad. Un exemplar costă 2.000 de euro, iar dresajul lor durează între doi și trei ani.

Duminică după-amiaza, polițiștii din Șiria au fost sesizați despre prezența a 6 câini din rasa Kangal, găsiți fără suflare lângă o stână din localitatea Galșa.

„Aceeași persoană a sesizat faptul că alți doi câini, din aceeași rasă, ai căror proprietar este, ar fi dispărut în cursul nopții trecute. Cadavrele celor șase câini a fost transportate la Direcția Sanitar Veterinară Arad pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările, într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor”, informează Poliția Arad.

CITEȘTE ȘI: Fishtopher, „cea mai tristă pisică din lume”, are o nouă casă. Doi tineri vor să însenineze viaţa felinei

Conform aradon.ro, câinii au fost cumpărați din Turcia de către oier, ca să păzească oile. Un câine costă 2.000 de euro, iar dresajul lor durează între doi și trei ani.

Proprietarul câinilor a declarat pentru site-ul citat că animalele au fost otrăvite, potrivit Mediafax.

Imagine cu titlu ilustrativ: newsonline.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șase câini de rasă au murit otrăviți în vestul țării. Un exemplar costă 2.000 de euro, iar dresajul durează între doi și trei ani

  1. Cum gasiti linga…acesti ciini de talie mare umbla liberi pe cimpuri, fara insotire si fara a avea un spatiu imprejmuit ?
    Pericol mare pt orice persoana !!
    In aceste conditii nu pot fi considerate animale vagaboande, fara stapin, real pericol pt orice om ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *