Sarcină dificilă pentru ACS Poli la Ploieşti

Petre Grigoras 2

Nu că ar fi fost scutit de bătăi de cap până acum, însă probleme de lot cu care s-a confruntat anterior Petre Grigoraş nu se compară cu situaţia în care este pus tehnicianul polist înaintea importantului duel cu Petrolul Ploieşti, programat luni, cu începere de la ora 18, în oraşul aurului negru.

Torres, Hernandez (suspendaţi), Gomis, Pisas (au plecat de la echipă), Belu, Ov. Popescu, Scutaru, Llorente şi Henrique (accidentaţi) ratează derby-ul suferinţei de pe „Ilie Oană”, alţi patru jucători, şi anume Strauss, Doman, Elek şi Nimely, acuzând la rândul lor probleme medicale, nu însă la fel de grave.

În ultima partidă dintre cele două formaţii, prahovenii s-au impus cu scorul de 1-0, la Timişoara, graţie reuşitei semnate de Astafei.

Dacă înving, elevii lui Grigoraş o depăşesc pe FC Voluntari, ocupanta locului al şaselea în faza play-out, care asigură participarea la barajul de menţinere în elită.

Dacă pierd, ei nu vor mai fi siguri nici de penultimul loc, retrogradant, „lanterna” Petrolul apropiindu-se la doar două lungimi. Nu că ar conta de pe ce poziţie te întorci în eşalonul secund…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns